Aanmelden Alles in 1 toernooi

Geef hier aan of uw wil trainen met dit team.
Kosten: € 4,= per serie.

Geef hier aan op welke datum u met dit team wenst deel te nemen aan de wedstrijd

Geef hier aan of u met dit team ook wil deelnemen aan het “Multi-Targed-Shooting”.
Deename is alleen mogelijk in combinatie met het hoofdtournooi.
Kosten: € 5,00 per persoon.

Graag zien we u op genoemde datum en we hopen op een geslaagd, maar vooral sportief toernooi.
Voor een goede doorstroming verzoeken we u om minimaal een 1/2 uur voor aanvang van uw serie aanwezig te zijn.

Om goed beslagen ten ijs te komen bieden wij de mogelijkheid voor extra instructie- en training. Deze avond is woensdag 6 maart van 19:00-22:00 uur. De kosten voor één trainingsronde bedragen € 4,00 per persoon( 1 kaart – 15 schoten ) Hierin zijn  munitie en één schietkaart inbegrepen.  Bij voldoende tijd kan men aan meerdere trainingsrondes deelnemen. Op het inschrijfformulier kunt u een gewenste datum opgeven. Ook per mail is dat voor u nog mogelijk.

Legitimatie is verplicht.

Voor het schieten is alcohol gebruik niet toegestaan.

De prijsuitreiking van het toernooi zal plaatsvinden tijdens onze Open Dag op zaterdagmiddag 30 maart 2019 om 15:30 uur in ons verenigingsgebouw.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw inschrijfgeld van € 30,00 per team op bankrekening  NL55 RABO 0387 6500 59 t.n.v. SV ”De Burgerwacht” te Nunspeet o.v.v. Alles in 1 & de naam van uw bedrijf of familie. Voor verdere informatie over het toernooi en onze vereniging verwijzen wij graag naar onze website www.svdeburgerwacht.nl