Lidmaatschap:

Wil je lid worden? Kom dan naar één van onze verenigingsavonden. Wij vinden het prettig als je vooraf even contact met ons opneemt zodat we voldoende tijd hebben voor de kennismaking. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website.
Na een gesprek met een bestuurslid krijg je twee formulieren mee: een inschrijfformulier voor de vereniging en een formulier om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aan te vragen bij de gemeente. De Verklaring Omtrent het Gedrag krijg je na enkele dagen (soms weken, dit verschilt per gemeente) thuisgestuurd.

Wanneer je de Verklaring Omtrent het Gedrag ontvangen heb kun je je inschrijven als aspirant lid. Neem daarvoor de volgende zaken mee:

• het inschrijfformulier
  • de VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
  • een geldig legitimatiebewijs
  • een recente pasfoto

Let op: Als je de Verklaring Omtrent het Gedrag niet krijgt kun je geen lid worden!

Tevens bent u als aspirant lid verplicht de introductiecursus te volgen. De introductiecursus wordt gegeven door een van onze gecertificeerde Basistrainers en zal, afhankelijk van uw persoonlijke situatie (keuze wapengroep en ervaring) meerdere avonden met u ingepland worden.

Als lid van de Burgerwacht wordt u tevens aangemeld bij de K.N.S.A. (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie) en ontvangt u het blad “de Schietsport” 6 keer per jaar.