De locatie:

De schietbaan van schietvereniging de Burgerwacht bevindt zich aan de rand van het industrieterrein de Kolk. We zijn goed te bereiken via de oostelijke of noordelijke rondweg om Nunspeet.

Adres:

Schietvereniging De Burgerwacht
Oosteinderweg 86
8072 PD Nunspeet

Routebeschrijving:

Wanneer u per auto bij SV de Burgerwacht aan de Oosteinderweg 86 in Nunspeet langskomt raden wij u aan onderstaande route te volgen.
In de gemeente Nunspeet is sinds kort een nieuwe rondweg geopend. Hierdoor is de route om onze vereniging te bereiken voor u wellicht eenvoudiger geworden.
Komend uit Nunspeet via de Oosteinderweg heeft de gemeente de weg vlak voor onze vereniging afgesloten voor autoverkeer.Komend via de N310 vanuit de richting Elburg of Harderwijk gaat u op de rotonde de Noordelijke Rondweg op door de borden richting Epe/Elspeet te volgen. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de eerste afslag de Oostelijke Rondweg op. Daarna volgt weer een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag de Oosteinderweg op en na ca. 200 mtr. ziet u aan de linkerzijde het pand van SV de Burgerwacht.Komend vanaf de A28 neemt u de afslag Nunspeet-Oost / Epe. Onderaan de afslag gaat u richting Nunspeet via de Eperweg ( N795 ).  Na de spoorwegovergang volgt een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag de Oostelijke Rondweg op richting Elburg / Doornspijk. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Daarna neemt u bij de volgende rotonde de derde afslag de Oosteinderweg op en na ca. 200 mtr. ziet u aan de linkerzijde het pand van SV de Burgerwacht.

Telefoon tijdens openingsuren: 0341-254151

E-Mail als je informatie wilt over zaken aangaande de Schietvereniging: info@svdeburgerwacht.nl
E-Mail over van alles wat je kwijt wilt aangaande de Schietvereniging: mail@svdeburgerwacht.nl
E-Mail de Webmaster: webmaster@svdeburgerwacht.nl